About

Restaurant Bitemark

Ontbijten, lunchen, dineren én vergaderen! Voor de beste start in Alkmaar tot lekker tafelen in de avonduren. We zijn maandag t/m woensdag open van 9.00 tot 18.00 uur en donderdag t/m zondag van 9.00 tot 22.00 uur. Als smakelijke afsluiter van een shopactie of voor een culi-chillmoment tussendoor. Kom onze gezellige sfeer proeven en geniet van onze gevarieerde kaart! 
Bij Bitemark is alles goed op smaak. 


Home | Bitemark

Corner Bakery

Bitemark is een samenwerking met de Corner Bakery, Amsterdam. Hun beste ontbijt en lunch items staan ook bij ons op de kaart. Genieten van healthy food of de overheerlijke unieke sugerboms! Succes gegarandeerd.

Home | Bitemark

Wine & Dine

Gezellig aanschuiven met veel keus van een gevarieerde kaart. Vis, vlees, vega en top desserts. Of lekker borrelen in de avonduren met een tapas foodplank. Bij Bitemark is alles goed op smaak. 

Home | Bitemark

Barista coffee

Perfecto Caffé levert de lekkerste koffie-bonen en onze barista’s schenken een heerlijke kop koffie. To go - voor een heldere start van de dag of voor een chillmoment tussendoor. Kom proeven bij Bitemark.


Mooie plannen smeden

Vergaderen bij Bitemark

In onze vergaderruimte is het prima plannen smeden. Voor een pittige brainstorm of een plenair overleg. De vergaderruimte is te huren per uur of per dagdeel. Geschikt voor 2 tot max. 12 personen. In- of exclusief een hapje en een drankje, lunch of diner. Of precies naar wens. Gastheer Benjamin de Wit en chef-koks Marcel Driesenaar en Peter Slinkman heten je welkom!